Premium coaching groep

EXTATISCH

Jouw practicum in persoonlijke macht. Creëer onder onze begeleiding succes dat grootser, duurzamer en voorzienender is dan je nu voor mogelijk houdt. 

Ondernemers uit onze groep:

Wanneer is dit voor jou?

Sommige ondernemers komen bij ons omdat ze de geijkte businesscoaches, social media-geweld en alle “persuasive” marketing zat zijn. De ervaring dat groei en succes altijd ergens ten koste ging van innerlijke rust en harmonie, maakt dat onze groep voor hen voelt als thuiskomen.
Anderen komen bij ons, omdat ze een honger hebben naar diepgang en innerlijke groei op een niveau dat voorbij gaat aan wat ze tot nu toe kenden. Voorbij psychologie, filosofie, systemisch werk en therapieën. Iets waar wij overigens helemaal niet op tegen zijn. Sterker nog, veel van onze deelnemers zijn psycholoog, coach of therapeut. Juist voor hen zijn wij de verdieping. 

In beide gevallen kiezen ondernemers ervoor met ons te werken, omdat ze in de praktijk willen brengen wat ze horen in onze podcast: diepere lagen aanboren van succes, vervulling en geluk. Daarom noemen wij onze groep ook wel een practicum. Het is een veilige, begeleide setting waarin je zonder risico en met liefde door ons ‘uit het raam wordt gegooid’ om te transformeren.

We combineren in de groep Suz’ businesswijsheid met Pranay’s genezende gaven. Die vullen elkaar, zo horen we steeds, feilloos aan. Je bouwt met ons aan jouw persoonlijke macht. Dit stelt je in staat om niet alleen zakelijk te groeien, maar levensbreed te creëren wat je wilt, gefundeerd op de natuurwetten.

Wil jij erbij zijn?
Je bent welkom!

We raden je aan om je voor een jaar te committeren, zodat er tijd is voor jouw transformatie. Wil je toch liever eerst korter komen? Dan is die mogelijkheid er ook.

12 maanden

€499,- p/m

6 maanden

€699,- p/m

1 maand

€999,- p/m

 

Wat houdt dit aanbod in?

Dat je in een veilige, professionele setting zó transformeert, dat je duurzaam en in de diepte veel succesvoller bent. Niet alleen doordat je moeitelozer en vreugdevoller grotere doelen behaalt, maar ook doordat je als mens opbloeit. 

We faciliteren deze transformatie via een Zoom-sessie, twee keer per week: op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30. Wat je tijdens deze sessies ook naar voren brengt, in je intentie en basisconstitutie lezen we waar in de kern je doorbraak zit. Daarnaast werken we tijdens de sessies met Prana, een energie die zonder woorden transformeert. Ook wanneer je tijdens de sessie niet inbrengt en alleen luistert, word je hierdoor gelift.

Naast de Zoom-sessies met ons, krijg je wekelijks een nieuwe audio-meditatie van Pranay. Dit zijn geen “wellness” audio’s, maar ook hier zit een energie in die je direct transformeert. Bovendien begeleiden ze je bij de beoefening die nodig is om persoonlijke macht op te bouwen. Hoe meer persoonlijke macht, hoe sneller en directer je precies kunt manifesteren wat je wilt.

Adine Faber-Versluis:

Als ik 13 jaar geleden in deze groep had gezeten, had het me zoveel tijd en geld bespaard.”

Beatrijs Springveld:

“Met hen beiden werken betekent dubbel zo hard gaan, zowel zakelijk als privé”

F.A.Q.

Woorden zijn niet volledig toereikend om het begrip ‘persoonlijke macht’ op je over te brengen. Wel kunnen we je met woorden een idee geven van wat persoonlijke macht voor je kan betekenen. Beluister daarvoor bijvoorbeeld podcastaflevering 463: Waarom persoonlijke macht het summum is voor een succesvol leven

Elke dinsdag- en donderdagavond faciliteren wij een online Zoom-sessie van 20:00 tot 21:30 uur, waarin we je helpen te verdiepen in de Tao en waarin je vrij bent jouw vraagstukken in te brengen. Deze sessies nemen we op, zodat je ze in je eigen tijd en tempo kunt terugluisteren als je niet live aanwezig kunt zijn. Daarnaast ontvang je wekelijks een nieuwe audio van Pranay, die jou helpt bij de beoefening die nodig is om persoonlijke macht op te bouwen.
Voor sommige ondernemers is dit inderdaad veel. We verwachten niet anders dan dat je bewust je prioriteiten stelt en waarschijnlijk druk bezet bent. Je bent dan ook vrij om niet te komen als het je niet past. Wij zien dat niet als ‘zonde’. De toegevoegde waarde van de groep kan al gigantisch zijn als je af en toe een sessie bijwoont of als je zelfstandig en actief met de begeleidende audio’s aan de slag gaat. In de praktijk is 90% van de deelnemers van onze groep er meestal 2x per week bij. Prana, de energie die vrijkomt in de groep, werkt verslavend ;-). En in een ritme zitten met een groep gelijkgestemden, maakt dat we sneller en dieper met elkaar kunnen transformeren.
Er is weinig wat gezonder is ;-).
Ons uitgangspunt is: ‘Iedereen is welkom en iedereen is ook niet welkom’. We willen je niet overhalen, maar openen wel de deur voor je. Als jij om wat voor reden dan ook voelt dat je bij deze groep wilt zijn, ben je welkom je bij ons aan te melden. We trekken ondernemers aan uit verschillende sectoren en fases en op verschillende ambitieniveaus.
Dat wijzigt, want de groep is groeiende. Bij het schrijven van deze tekst zeventien mensen.

Het antwoord vind je, zoals altijd, in de Tao en wat de Tao zegt over ‘persoonlijk’ en ‘groepen’. We hebben daar deze podcast over opgenomen.

Natuurlijk kennen wij ook de uitspraak: ‘If you’re the smartest person in the room, you’re in the wrong room’. Onze visie is: een beginner spiegelt een gevorderde in dat wat ook bij een gevorderde ondernemer nog aanwezig is, maar dan subtieler. Bovendien maakt de Tao geen vergelijkingen. Tegelijkertijd willen wij voor iedereen in de groep het niveau zo hoog mogelijk houden. Dat doen we met elkaar. Leg gerust de lat hoger. Als wij denken dat het niet (meer) constructief is, voelen we ons vrij dat aan te geven. En die vrijheid heb jij ook.
Ons doel is dat je meer zakelijk succes bereikt, maar omdat we dit doen door jouzélf te laten transformeren, bloei je hoe dan ook op als mens. We zien de groep als businesscoaching door de filter van de Tao. Dat neemt niet weg dat er ook veel persoonlijke vraagstukken aan bod komen, omdat waar jij als mens tegenaan loopt (in je relaties, gezondheid of innerlijk) onherroepelijk doorwerkt in je zakelijke succes.

Ondernemers uit onze groep:

Dit mailde Ellen ons spontaan na anderhalve maand in onze groep:

Wil jij erbij zijn?
Je bent welkom!

We raden je aan om je voor een jaar te committeren, zodat er tijd is voor jouw transformatie. Wil je toch liever eerst korter komen? Dan is die mogelijkheid er ook.

12 maanden

€499,- p/m

6 maanden

€699,- p/m

1 maand

€999,- p/m