2:1 Diamnd coachingtraject

TAO IN BUSINESS

Ben je een ondernemer die zich schaart bij de 1% die zoekt naar maximale diepgang en grootsheid? Verlang je naar de best mogelijke, persoonlijke begeleiding om niet alleen je volgende doel te behalen, maar juist de dromen waar te maken die je bijna niet voor mogelijk houdt? En wil je dit doen op een manier waarop jij daar als mens daadwerkelijk van opbloeit? Voor gevorderde ondernemers is er de mogelijkheid om een jaar lang 2:1 met ons te werken in ons Tao in business Diam💎nd coachingstraject. We hebben hiervoor slechts een paar plekken te vergeven, dus wacht niet als je interesse hebt.

Veel mensen willen veel bereiken en vragen zich, bewust of onbewust, af: is dit de goede weg? Maar wat “men” de goede weg vindt, is nooit baanbrekend”

– suz & Pranay

Wat houdt dit aanbod in?

We begeleiden je een jaar lang persoonlijk om zo te expanderen, dat je niet alleen duurzamer en moeitelozer je dromen waarmaakt, maar dat je dat ook doet gefundeerd op jouw basisconstitutie. Dit betekent dat je je bedrijf niet bouwt op zo’n manier dat je afhankelijk bent van bijvoorbeeld marketing. We willen voor je dat je aantrekt en creëert wat je wilt met jouw intentie, waardoor je alleen afhankelijk bent van jezelf. In het traject combineren we businesscoaching en -kennis met de geneeswijze en bewustwording.

Bij de start hebben we een 2:1 VIP-dag met je op een luxe locatie (of online, wanneer je dit beter past), waarbij we uiteen zetten wat jouw dromen zijn en hoe je die kunt creëren. We inventariseren wat je nog nodig hebt en in de weg staat, zodat we weten waar we het komend jaar aan werken.

Daarnaast hebben we elke maand een 2:1 Zoom-sessie met je, waarbij we je voortgang bespreken, blokkades doorbreken en strategie bijschaven. Ook zijn we doordeweeks binnen redelijkheid beschikbaar voor je vraagstukken via Telegram. 

Annemiek Dogan:

“Jullie als combi is echt een geschenk”

Doe hier jouw aanvraag voor ons 2:1 Diamond coachingtraject

TAO IN BUSINESS

Boek eerst een tijdslot waarop we je kunnen spreken:

We willen graag weten wie je bent. Zou je de volgende 12 vragen willen beantwoorden (na ‘Volgende’ zie je de resterende vragen)?